Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Minox

X-HD 8x44

Item number: 80107486

DKK 6.799,-
På lager
Forstørrelse: 8x
Skarp kontrast
Høj lysgennemstrømning
Stort synsfelt på 136m/1000 m
10 års garanti
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Minox FG X-HD 8x44 er en højkvalitets håndkikkert, designet til at give klare og skarpe billeder selv under udfordrende lysforhold. Denne kikkert er ideel for jægere, fuglekiggere og naturelskere, der ønsker at komme tættere på naturens vidundere med præcision og komfort.

Funktioner:

  1. Forstørrelse og Objektiv: Med en forstørrelse på 8x og en objektivdiameter på 44 mm tilbyder Minox FG X-HD 8x44 en lysstærk billedgengivelse og et bredt synsfelt, hvilket gør det nemt at følge bevægelige objekter.
  2. Optisk Kvalitet: Kikkerten er udstyret med X-HD optik, der sikrer høj kontrast, skarphed og farveægthed, hvilket giver en realistisk og detaljeret visning af omgivelserne.
  3. Robust Konstruktion: Den robuste aluminiums konstruktion gør kikkerten holdbar og modstandsdygtig overfor stød og barske vejrforhold. Kikkerten er vandtæt og nitrogenfyldt for at forhindre dug.
  4. Ergonomi: Drejbare øjenkopper gør det nemt at bruge kikkerten med eller uden briller. Den ergonomiske form og lette vægt på 720 gram sikrer komfortabel brug, selv under længere observationer.
  5. Tilbehør: Leveres med beskyttende linseklapper, bærestrop og opbevaringsetui, hvilket gør den let at transportere og beskytte.
Minox FG X-HD 8x44 er en pålidelig og effektiv kikkert, der opfylder behovene for krævende udendørsaktiviteter og tilbyder enestående ydeevne og holdbarhed.


Andre købte også