Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr

Leveringstid 1-3 hverdage

GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr

Trustpilot: 4.6 stjerner

En del af Jaktia

Minox

X-HD 10x44

Item number: 80107487

DKK 6.999,-
På lager
Minox X-HD 10x44 kikkerten er designet til både jægere og naturentusiaster, der kræver høj optisk kvalitet og robusthed. Denne kikkert tilbyder en fremragende kombination af præcision, holdbarhed og komfort.
Høj lysgennemstrømning
Skarpt billede
10 gange forstørrelse
Levering 1-3 hverdage
Fragtfri levering over 500 kr
Altid god service

Beskrivelse

Funktioner:

  1. Forstørrelse og Objektiv: Kikkerten har en forstørrelse på 10x og en objektivdiameter på 44 mm, hvilket giver en lys og klar billedgengivelse selv under dårlige lysforhold.
  2. Optisk Kvalitet: Optikken i X-HD giver høj kontrast, skarphed og farvenøjagtighed, hvilket sikrer en realistisk og detaljeret visning af omgivelserne.
  3. Konstruktion: Kikkerten er vandtæt og nitrogenfyldt for at forhindre dug og sikre pålidelig ydelse i alle vejrforhold. Dens robuste konstruktion gør den modstandsdygtig overfor stød og hårdt brug.
  4. Ergonomi: Med en vægt på 720 gram og et ergonomisk design sikrer Minox X-HD 10x44 komfortabel og stabil brug, selv under længere observationer.
  5. Tilbehør: Leveres med bæresele, linseklude og beskyttelsesdæksler for optimal beskyttelse og nem transport.

Minox X-HD 10x44 er en ideel kikkert for dem, der ønsker en pålidelig og præcis optisk enhed til forskellige udendørs aktiviteter, herunder jagt og fuglekiggeri.


Andre købte også